PURKUKARTOITUS

Cedcon Oy hoitaa purkukartoitukset, asbesti- ja haitta-ainekartoitukset sekä purkumateriaaliselvitykset vuosien ammattitaidolla!

Ota yhteyttä ›

Purkukartoituksella kierrätettävät materiaalit hyötykäyttöön turvallisesti

Purkukartoituksessa selvitetään rakennuksen materiaalit ja haitalliset aineet. Kartoituksen lopputuloksena purkumateriaalit pystytään hyödyntämään tarkoituksenmukaisesti, vältetään ympäristö- ja terveysriskit sekä varmistetaan purkuprosessin laatu kaikissa vaiheissa. Purkukartoitus perustuu EU:n Pre-demolition audit:iin. Cedcon Oy:n asiantuntijoilla on pätevyys tehdä sekä purkukartoitukseen liittyvät haitta-ainekartoitukset että purkumateriaaliselvitykset.

AHA - ASBESTI- JA HAITTA-AINEKARTOITUS

Haitta-ainekartoituksessa selvitetään mitä haitta-aineita rakennuksesta löytyy, missä ne sijaitsevat ja kuinka paljon niitä on. Tämän jälkeen pystytään määrittelemään, mitä vaatimuksia haitta-aineiden poistamiseen liittyy sekä antamaan tarkemmat purkusuositukset.

Ota yhteyttä ›

Purku­materiaaliselvitys

Purkumateriaaliselvityksessä lasketaan arvio purkumateriaalien kokonaismäärästä ja laadusta. Uudelleenkäytettävät ja kierrätettävät materiaalit ja rakennusosat tunnistetaan sekä annetaan suositukset niiden käsittelemiseksi.

Jätteiden käsittelylle asetetaan tavoitteet ja annetaan toimenpidesuositukset. Samoin betonijätteen käsittelystä annetaan ohjeet sekä suositukset sen hyödyntämisestä työmaalla.

KUSTANNUSARVIOT

Purkuhanketta suunniteltaessa Cedcon Oy auttaa kartoittamaan projektin kokonaiskustannukset. Hinta-arviossa huomioidaan budjetti, projektiin liittyvät osapuolet sekä heidän eri roolinsa projektissa. Kustannusarvioon sisältyy myös aikatauluarvio.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Lähetä viesti