CEDCON OY

Kiertotalouden ja purkualan konsultointi

Monipuoliset asiantuntijapalvelut kiertotalouteen ja purkualalle purkukartoituksista työmaapalveluihin saat Cedcon Oy:ltä

Lue lisää › Ota yhteyttä ›

PURKUKARTOITUS

Lue lisää ›

Palvelut työmaalla

Lue lisää ›

Rakennuttaja­konsultti

Lue lisää ›

Cedcon Oy - Kiertotalouden ja purkualan konsultointi

Cedcon Oy tarjoaa kiertotalouden ja purkualan monipuolisia asiantuntijapalveluja niin alan toimijoille kuin eri sidosryhmillekin. Kiertotalous alana kehittyy voimakkaasti ja se luo jatkuvati uusia haasteita. Esimerkiksi purkualalla vaaditaan yhä enemmän tietotaitoa niin teknisessä toteutuksessa, jäte- ja ympäristöasioiden hoidossa kuin työturvallisuudessakin. Kokonaisvaltaisilla toimintamalleilla rakennetaan kestävää tulevaisuutta ja voidaan saavuttaa huomattavia kustannussäästöjä.

Ota yhteyttä ›

Yrityksen perustaja Janne Salonen

Yrityksen perustajalla, Janne Salosella, on vuosikymmenien kokemus eri tehtävistä kiertotalouden alalta. Hän on koulutukseltaan kone- ja metallitekniikan insinööri (valmistunut Turusta v. 1991). Työkokemusta on kertynyt ensin päällikkötason tehtävistä WM Ympäristöpalvelut Oy:stä ja sittemmin Kuusakoski Oy:stä (1997-2015).

Vuodesta 2006 alkaen hän siirtyi ensin purkuliiketoimintaan ja sen jälkeen massiivi- ja teollisuuspurkujen toimialapäälliköksi. Tuttuja yrityksiä ovat myös Delete Finland Oy sekä Vaihtolavacom Oy ja Purkucom Oy. Saneerauspurkamisesta kokemusta on kertynyt mm. vanhan kahvipaahtimon purusta Katajanokalla sekä Kakolan vankilamiljööstä Turussa.

Janne on toiminut myös alan luottamustehtävissä Suomen purkuliikkeiden liitto FDA:n hallituksen puheenjohtajana sekä European Demolition Association:in hallituksen jäsenenä vuosina 2013-2017.

Työsuojelun peruskurssin todistus.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Lähetä viesti